headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Zaalhockey

Alliance met 18 teams op het 2e Oliebollen zaalhockeytoernooi!

Nieuws afbeelding 9-1-2019 Op 2, 3 en 4 januari speelden ruim 560 meisjes en jongens van de B-, C en D-categorie op het tweede Alliance Oliebollen zaalhockeytoernooi in het Kennemer Sportcenter in Haarlem. De teams die deze winter (helaas) geen zaaltraining hebben, konden zich inschrijven voor het toernooi op de drie velden van het Kennemer sportcenter ter voorbereiding van de zaalcompetitie.

Vorig jaar op 2 januari speelden ruim 200 meisjes uit de B- en C-categorie op het eerste Oliebollen zaalhockeytoernooi. Een idee van enkele ouders van MHC Alliance dat werd voortgezet als traditie voor de club. Het zaalseizoen is al zo kort en met dit toernooi wilden we het zaalseizoen extra goed benutten! Zaalhockey is tenslotte de leukste specialisatie.

Leren stond centraal
Iedereen werd ontvangen met een croissantje en er werd gezorgd voor lunch, fruit en andere versnaperingen. Er was lekkere muziek tussen de wedstrijden door, je kon met het team op de foto met reuze oliebollen en er waren leuke (Osaka) prijzen te verdienen.

Naast het spelen van wedstrijden was er ook aandacht voor de spelregels in de vorm van een quiz en waren er extra spelelementen om het team beter te leren kennen. Ook was er de mogelijkheid voor ieder team om de (wo)man of the day voor te dragen. Natuurlijk ontbraken de (750!) oliebollen niet!

Een zeer geslaagd evenement met een nieuwe huisstijl, een eigen website waar ook het volledige toernooiprogramma met uitslagen ‘live’ was te volgen. Dankzij de inzet van een aantal jeugdleden en de ouders van deelnemende Alliance teams zijn de activiteiten rondom organisatie, ontvangst, wedstrijdtafel, lunch en arbitrage vlekkeloos verlopen!

De foto’s zijn te bekijken via www.oliebollenzaaltoernooi.nl

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws