headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Zaalhockey

Nu inschrijven Alliance Oliebollen zaaltoernooi

Nieuws afbeelding 12-11-2018 De teams die deze winter (helaas) geen zaaltraining hebben, kunnen zich inschrijven voor het Alliance Oliebollen zaaltoernooi op 2, 3 en 4 januari 2019. Op de drie velden van het Kennemer sportcenter in Haarlem kunnen de jongens en meisjes van de B, C en D categorie meedoen aan het toernooi ter voorbereiding van de zaalcompetitie. Afgelopen jaar op 2 januari speelden ruim 200 meisjes uit de B- en C-categorie op het eerste Oliebollen zaalhockeytoernooi. Een idee van enkele ouders van MHC Alliance dat wordt voortgezet als traditie voor de club. Het zaalseizoen is al zo kort en met dit toernooi willen we het zaalseizoen extra goed benutten! Zaalhockey is tenslotte de leukste specialisatie. Je kunt lekker oefenen met andere leuke teams en het wordt ook nog een gezellige dag! 

Doe je met ons mee? Zaalhockey en fun in de kerstvakantie!

Iedereen wordt ontvangen met een croissantje en er wordt gezorgd voor lunch, fruit en andere versnaperingen. Er is lekkere muziek tussen de wedstrijden door, je kunt met je team op de foto met reuze oliebollen en er zijn leuke prijzen te verdienen. Natuurlijk ontbreken de (honderden!) oliebollen niet! Het is een recreatief toernooi, alle teams vanaf de B3, C3 en D3 kunnen zich inschrijven voor:
Woensdag 2 januari Meisjes en jongens D
Donderdag 3 januari Meisjes en jongens B
Vrijdag 4 januari Meisjes en jongens C

Het toernooi is van 09.00-17.00 uur. We streven naar 100 minuten hockey per team. Elk team mag maximaal 12 spelers meenemen en inzetten. Zaalschoenen, bitje en zaalsticks zijn verplicht. Ieder team zorgt ook voor een geschikte scheidsrechter voor hun klasse en voor een vrijwilliger die een deel van de dag assisteert bij de organisatie. 

Om de kosten te dekken is het inschrijfgeld per team € 185,- voor 10 speelsters + 2 begeleiding inclusief lunch. Extra begeleiding en extra speelsters betalen € 10,- pp.

Schrijf je in! En wees er snel bij. Dit toernooi is bij voldoende inschrijvingen een Alliance toernooi. Als we op 23 november nog plaatsen over hebben zullen we de inschrijving openen voor andere clubs. Hier vind je het inschrijfformulier. Afhankelijk van de aanmeldingen kunnen teams op een andere dag worden ingedeeld.Voor verdere vragen kun je ons bereiken via Bart Smulders: mailto: [email protected] of 0618 217 001.

Wij hopen je te zien op 2, 3 of 4 januari!

Reacties


Pauline Boddeke

14-11-2018 @ 05:29:35 |Kun je je alleen met he eigen team opgeven of ook met een speciaal samengesteld team?

Bart Smulders

18-11-2018 @ 07:47:55 |Beste Pauline, je kunt ook een team samenstellen, zolang het een recreatief team is. Voor specifieke vragen kun je ons bereiken op [email protected]

Reageer op het nieuws