headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Evenementen

1 november: Dennis Warmerdam bij Alliance

Nieuws afbeelding 26-10-2018
Velen van jullie hebben het al in de mail gelezen. Echter, bij sommige kwam de mail niet goed aan, dus ook nog een bericht via de website!  

Op 1 november hebben we weer een hele mooie sponsorborrel gepland, met een zeer inspirerende spreker. Een verhaal dat op heel veel hockeyers afgelopen jaar veel indruk maakte: Dennis Warmerdam!   

Dennis vertelt openhartig over zijn hoogte- en dieptepunten op weg naar de top in de hockeywereld. Zijn weg leidde al naar de hoofdklasse als speler van Pinoké en aanvoerder van jong oranje. Geheel onverwachts werd deze weg onderbroken door een kwaadaardige tumor in zijn onderarm. Dennis gebruikt op een indrukwekkende manier zijn topsportmentaliteit in zijn strijd tegen kanker.
Hoe ga je om met de diagnose kanker?
Wat neem je hierbij mee uit de topsport?
En wat heeft Dennis geleerd van zijn ziekteproces?   

Kortom, een verhaal dat niet alleen onze sponsors zal aanspreken, maar ook heel veel van onze leden. Daarom hebben we, samen met onze hoofdsponsor ABN AMRO, besloten deze uitnodiging ook breder te verspreiden. Uiteraard met een goede borrel om na te praten.  

Het programma op 1 november
20.00 ontvangst
20.30 aanvang Dennis Warmerdam
21.30 Naborrel  

Locatie: MHC Alliance Sportparklaan 8 Heemstede  

Helaas is er maar beperkt plek. Van de oorspronkelijke 75 plekken die we beschikbaar hadden, zijn er nog maar 25 beschikbaar. Dus snelle actie is gewenst. Mocht je erbij willen zijn, stuur even je aanmelding naar [email protected]. We hanteren het "eerst komt eerst maalt" principe. En laten je dus heel snel na je aanmelding weten of je erbij zit.

De sponsorcommissie Martijn, Oscar, Mark, Bob en Bas

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws