Hockey & Trainingen

Alliance 3 – 2 Fletiomare

Nieuws afbeelding 27-9-2018 Nadat we vorige week zondag 3 punten hadden gehaald in Alphen en we donderdag in de Gold Cup wonnen van Terriërs waren we niet van plan om dit weekend iets anders te doen dan te winnen. Hoewel het met bakken uit de hemel kwam hadden we veel zin in de wedstrijd tegen Fletiomare.Aan de eerste helft zullen we niet te veel woorden vuil maken, bij rust stonden we 1-0 achter. In de tweede helft hebben we ook niet heel mooi hockey gespeeld, maar we werkten een stuk harder en ook belangrijk, we waren effectiever. Vooral in het laatste kwartier, want toen gingen we scoren. Een lange bal van Chant kwam bij Pien terecht op kop cirkel, zij bediende Noor die een leeg doel voor zich kreeg: 1-1. In plaats van een snel goal tegen pakten we door. Fletiomare nam uit en 30 seconden later lag de bal via Bo weer in hun goal. Een paar minuten later scoorde Fletiomare een corner, waardoor we weer op gelijke hoogte kwamen. Toen het spel even stillag vroeg Saar in het kringetje of we 3 punten of 1 punt wilden, de voorkeur lag bij het eerste dus daar zijn we nog even voor gegaan. Twee minuten voor tijd was het Saar zelf die de bal voor de goal dropte, maar daardoor ‘scoorde’ omdat een tegenstandster de bal haar eigen goal in liep. Kas juichte zoals hij dat zo goed kan en de paraplu’s langs de kant stonden te schudden van de juichende ouders. Ook de ballenmeisjes stonden vol enthousiasme mee te juichen, top dat jullie er stonden in de stromende regen, thanks!! Mini’s van de week en alle andere supporters bedankt, we hopen jullie komende zondag weer te zien, uit op Cartouche.