headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Osaka Teamwear voor Alliance

Nieuws afbeelding 26-6-2018
Zoals bekend heeft MHC Alliance vanaf volgend seizoen een nieuwe kledinglijn. We hebben samen met Hockey Republic en OSAKA hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling voor onze club en wij zijn erg blij met het resultaat! 
Logischerwijs zijn er veel leden zeer benieuwd hoe deze nieuwe kledinglijn eruit gaat zien. De kleding wordt op dit moment geproduceerd en zal binnenkort verscheept worden vanuit Vietnam zodat het vanaf 1 augustus a.s. in de nieuwe winkel van Hockey Republic aan de Raadhuisstraat verkrijgbaar zal zijn.

Om toch al wat te kunnen laten zien willen we jullie graag de definitieve 'schetsen' van de kleding tonen. Deze treffen jullie bijgaand aan in d ebijlage van dit bericht.
We hebben gekozen voor een modernisering van de outfit, die meegaat met zijn tijd, niet alleen het shirt is op sommige vlakken wezenlijk anders, ook de trainingspakken zijn conform de huidige trend. Het materiaal van de kleding is anders en zorgt voor een beter 'ademend' shirt van hoge kwaliteit. 

Namens de club willen wij alle leden graag een voucher aanbieden ter waarde van €10 per lid te besteden in de winkel van Hockey Republic. Deze digitale voucher zal medio juli aan alle leden worden verstuurd en is primair bedoeld als extra support om onze nieuwe clubkleding aan te schaffen. Zodra wij verdere informatie kunnen verstrekken mbt de kleding zullen we dit uiteraard doen.

Dit geeft waarschijnlijk al een goed beeld en hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij. Het wordt een flinke klus om de transitie naar de nieuwe kledinglijn in goede banen te leiden, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. 

Tot de volgende update.
Met sportieve groet,
Martijn ( sponsorcommissie) & Bart ( kledingcoordinator)
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws