Alle Senioren

Start IDC 2018 Alliance HJ1 – Phoenix HJ1

Nieuws afbeelding 13-3-2018 De eerste wedstrijd uit een reeks van tien om onze doelstelling te halen: Deelname aan het NK Jong Senioren op 23 juni in Amersfoort.

Beleef het allemaal mee via de opengestelde kanalen. NIEUW nu ook via Youtube! Delen is leuk, abonneren ook!
Facebook: Alliance jong heren 1
Instagram: hj1alliance
Youtube: hj 1 mhc alliance.

11 maart begon de dag met een teambuilding-gezond-ontbijt op de club. De gekookte eitjes van Robert waren perfect. De selectie is tijdelijk iets uitgedund door afwezigheid van Ian van den Broek en Milo van Nunen. HJ1 is voor deze pot daarom aangevuld met Luca Dellenbag. Kleedkamer in voor de voorbespreking. Lijnen uitgezet, strategie bepaald. 10:30 start wedstrijd. Dit is wat we zoeken, een attractieve, uitdagende competitie wat meteen zichtbaar is in het veld. In de stromende regen in de eerste helft kansen over en weer. De verschillen zijn klein. Phoenix maakt in de 28e minuut de 0-1. Dit is tevens de ruststand. Geen paniek, we staan prima te spelen, niets op aan te merken. In de tweede helft is de opdracht om de kansen af te maken en de stand om te buigen.De tweede helft is heel veel eenrichtingsverkeer richting het doel van Phoenix. Kans op kans maar steeds net niet goed genoeg om het af te maken. De tijd begint te dringen. De wil om te scoren wordt steeds sterker. Dan in de 66e minuut strafcorner voor ons! Op perfect aanslaan van Luca Dellenbag, stopt Watse Kleuver en stuurt Nils Boer, eerst met een beweging naar links en dan naar rechts, zijn directe tegenstander het bos in. Nils legt aan en schiet de 1-1 binnen!Over de hele linie een terechte uitslag. Nog negen te gaan. Kijk vooral de beelden op FB, Insta en Youtube. Tot volgende week! Jullie HJ1 jongens