headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Zaalhockey

Eerste oliebollen zaalhockeytoernooi een succes!

Nieuws afbeelding 8-1-2018 Op dinsdag 2 januari speelden ruim 200 meisjes uit de B- en C-categorie op het eerste oliebollen zaalhockeytoernooi in het Kennemer Sportcenter in Haarlem. Een idee van enkele ouders van MHC Alliance.

 
Bart Smulders en Chantal van Denken wilden graag aansluiten bij een bestand toernooi om de teams van hun dochters de kans geven om het zaalseizoen extra goed te kunnen benutten. Zaalhockey is misschien wel de leukste specialisatie en een toernooi is ideaal om een hele dag te kunnen spelen met andere leuke teams. "In november realiseerden wij ons dat er geen geschikt toernooi was voor onze dochters in de tweede week van de kerstvakantie”, geeft initiatiefnemer Bart Smulders aan. "Begin december hebben we meerdere hallen gereserveerd en zijn met de werving begonnen. Via de NHB site, Facebook en via het netwerk van Alliance meldden zich binnen 2 weken voldoende teams om het toernooi te laten doorgaan”.

Uiteindelijk hebben 20 teams in drie poules aan het toernooi meegedaan uit de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Vanuit Alliance deden de teams van MB2, MB3, MB4, MC2 en MC3 mee. Alle speelsters werden ontvangen met een croissantje, hadden een chillruimte voor de lunch en er was lekkere muziek tussen de wedstrijden door. Ze konden ook met hun team op de foto voor een achtergrond met reuze oliebollen, er waren leuke prijzen te verdienen en natuurlijk ontbraken de (meer dan 250!) oliebollen niet!

Een zeer geslaagd evenement dat in minder dan 4 weken werd georganiseerd met een heuse eigen website (www.oliebollenzaaltoernooi.nl) waar het volledige toernooiprogramma met uitslagen ‘live’ was te volgen. Dankzij de inzet van de ouders van de deelnemende Alliance teams zijn de activiteiten rondom ontvangst, wedstrijdtafel, lunch en arbitrage vlekkeloos verlopen!

Reacties


Petra Creemers

8-1-2018 @ 18:11:44 |Super initiatief Bart en Chantal!

Petra Creemers

8-1-2018 @ 18:12:51 |Super initiatief Bart en Chantal!

Freek Kranendonk

10-1-2018 @ 10:02:25 |Was echt een top dag! Thnx Bart en Chantal.

Reageer op het nieuws