headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

seizoen 1718 : 90 jaar Alliance

Nieuws afbeelding 5-10-2017 Natuurlijk allereerst een bijzonder warm en hartelijk welkom aan al onze nieuwe leden en vanzelfsprekend ook aan de ouder(s) of verzorger(s)! Ook verwelkomen wij onze gloednieuwe trainers en coaches: Charlie Perreira, Olivier Verhagen, Tycho Dekker, Marco Neuvel, Sjoerd Wolters, Daan Pernot, Isabella in ’t Zandt en Lucien van den Hombergh. 

Op zaterdag 2 september jl. werd ons lustrumjaar feestelijk geopend door onze Klaske Kramer en Nicolette de Haas van de Lustrum Commissie. Honderden Dierentuintjes, F-jes, E-tjes en dames en heren van de D en C waren op de club om deze mooie dag extra cachet te geven. Wat een drukte was het! Natuurlijk ook doordat alle teams op de foto werden gezet voor het mooie plaatjesboek dat door de DEKA markt in Heemstede wordt opgemaakt.

 De ereleden van MHC Alliance schonken onze club een mooie geveldoek met het logo van het lustrum, onthuld door erelid Anneke van Doorn, alsook twee lustrumvlaggen, die inmiddels fier aan de vlaggenmasten wapperen.

De zondag daarop tenslotte kwamen alle seniorenteams aan de beurt en werden onderlinge wedstrijden gespeeld om de baard van de keizer waarbij gezelligheid en sportiviteit wederom hoog in het vaandel stonden. Zelfs de senioren werden op de gevoelige plaat vastgelegd…

De competities zijn begonnen!
Voor veel teams uit de breedte startte de competitie zaterdag 9 september en werden de eerste punten binnengehaald. Voor veel teams is het altijd weer wennen: aan de teamgenoten, de nieuwe coach, de tegenstanders, de poule-indeling en meer van dat soort dingen. Er is altijd wel iets maar het belangrijkste is dat je lekker aan het sporten bent met je teamgenoten. Inmiddels is iedereen wel weer gewend binnen zijn of haar nieuwe team en lekker aan het hockeyen.

Bar en Clubhuis
Natuurlijk is ons clubhuis en de keuken onder de bezielende leiding van Robert weer open en heeft onze Barcommissie er voor gezorgd dat de bezetting van de bar op orde zal zijn. De eerste cappuccino’s, croissants en team etentjes zijn alweer over de toonbank gegaan.

Onze bar blijft voor onze leden en natuurlijk de diverse bezoekende teams een succesvol visitekaartje.

Nog steeds echter blijft het een enorme inspanning om de bar en ook andere commissies daadwerkelijk te laten fungeren zoals wij dat allemaal zouden willen op onze club. Daar zijn heel veel enthousiaste vrijwilligers voor nodig! We komen graag in contact met betrokken ouders en clubleden die hieraan hun steentje zouden willen bijdragen. Hiervoor kun je je aanmelden via:[email protected].

Graag ook een ieders aandacht voor het opruimen van de bekertjes, de servetjes en gelijkluidende waren. Ben je als thuisspelend team gastheer of -vrouw van een ander team? Dan vraag je de tegenstander of ze meehelpen opruimen. Het is ook normaal om dat te vragen en soms ook wel gezellig. Als we allemaal ons steentje bijdragen hebben we een stuk minder troep op de club. Er staan voldoende afvalbakken, dus elk beetje helpt!

Niet roken rondom de velden…
Sinds dit seizoen is in samenspraak met de gemeente en de beheerder van het sportcomplex afgesproken dat rondom de velden niet meer gerookt mag worden. Alliance steunt dit initiatief van harte: we willen een rookvrije sportclub zijn en blijven. Spreek elkaar daar ook op aan, dat mag heus wel.


LUSTRUM!
De afgelopen maand en de komende tijd zijn er tal van activiteiten voor jong en oud op de club. We begonnen zondag 17 september met het eerste gezellige TD van dit seizoen. DJ Gianni draaide, dus gezelligheid alom!

Op woensdag 27 september hebben we de jaarlijkse bijeenkomst van de Oldtimers gehad. Deze dames zijn door Grapedistrict en bakkerij van Manen van een glas bubbels en heerlijke petitfours voorzien. Eind van de middag vond de goedbezochte en feestelijke receptie voor genodigden plaats. Op deze datum bestond Alliance ook daadwerkelijk 90 jaar.

Voor alle 18+ leden, senioren, veteranen, trimmers, ouders van leden en andere betrokkenen, was er op zaterdag 30 september het Lustrumfeest. De band Buckwheat en DJ Bert hebben er een spetterend feest van gemaakt dat tot in de late uurtjes duurde.

De A – en B-jeugd zullen tijdens dit Lustrumjaar een fantastische feest op aanstaande zaterdag krijgen. De eerste DJ is reeds bekend gemaakt en dat is niemand minder dan Dave Roelvink.Daarnaast zullen de komende weken ook de andere categorieën hun eigen feestjes krijgen.

Op zaterdag 14 oktober mag Alliance weer de Play Offs op onze accommodatie organiseren. Kom vooral kijken naar de teams die gaan strijden om een plek in de hoogste poules van onze competities.

Zoals van ons bekend zullen we ook gedurende het nieuwe seizoen allerlei nieuwtjes met u delen. Hou daarom de site, app en Facebook goed in de gaten!

We zien jullie allen graag op en rondom de velden van onze mooie club en…in het clubhuis!

Het Bestuur van MHC Alliance

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws