Hockey & Trainingen

ALLIANCE HJ1 - XENIOS HJ1

Nieuws afbeelding 3-10-2017 Na een enerverende pot tegen Mijdrecht vorige week stond op 1 oktober Xenios HJ1 op het menu. Met versterking van Luca Dellenbag uit de A1 en een uitgeruste selectie stond ons een spannende pot te wachten. @Job Wiezer sterkte met herstel! We begonnen de wedstrijd niet helemaal naar wens, maar na 5 minuten kwam iedereen goed in de wedstrijd te zitten. Na 9 minuten viel de eerste goal al, van Etienne Weijers. Vanaf toen begon het eigenlijk doelpunten te regenen in Heemstede! ETIENNE scoort een hattrick in de eerste helft, waardoor hij MAN OF THE MATCH is geworden.
Daarna scoorden in de tweede helft Milo van Nunen en Nils Boer en toen de wedstrijd bijna afgelopen was scoorde Tom Lahnemann ook nog 2 keer. In de laatste minuut kreeg Xenios nog een strafcorner die ze helaas scoorden, wat een eindstand van 7-1 opleverde. Deze week gaan we ons klaar maken om Pinoké te laten zien wat hockeyen is! Check Facebook (Alliance jong heren 1) Instagram (hj1alliance). Vette video’s! En vergeet de laatste video niet...... #Ianvandenbroek heeft er nog de mond van vol.