headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Weekkeepers zijn echte bikkels

Nieuws afbeelding 13-9-2017 Dat keepers echte bikkels zijn bewezen onze kleinste keepertjes maar weer eens.  Vrijdag mochten ze onder leiding van 7 enthousiaste keeperstrainers de beginselen van het keepen leren. In de stromende regen en met A-diploma-waardige plassen op het veld leerden 17 E-6tal keepers en 14 E8-tal/MD-weekkeepers hoe ze als keepersmonsters in de goal moeten staan, het schoppen van de bal, uitkomen bij een 1 op 1 en natuurlijk.... duiken (en dat gaat op zo'n nat veld alleen maar beter :) )

A.s. vrijdag zijn wij er weer. Van 17u-18u voor de 6-tal keepers en van 18u-19u voor de 8-tal en MD weekkeepers. Hopelijk op een iets droger veld en met minstens zo'n goede opkomst als afgelopen vrijdag. Graag om 17u respectievelijk 18u startklaar met alle spullen aan. Keeperstassen graag buiten het veld. Alle bandjes strak aangetrokken en graag een trui/shirt over de bodyprotector. Wij hebben er weer zin in.

De keeperstrainers van de vrijdag.

Reacties


Noortje van der Pluijm

15-9-2017 @ 10:56:01 |Leuk met enthousiaste trainers dank

Reageer op het nieuws