headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

(Sponsor)kleding voor teams

Nieuws afbeelding 21-8-2017 Wil je er ook zo strak bij lopen als veel van onze selectieteams? Ook komend seizoen kun je weer trainingspakken aanschaffen voor het hele team met korting!

Door onze samenwerking met Hockey Republic kunnen teams die zelf een pak aan willen schaffen een bestelformulier invullen waarmee zowel kleding als drukwerk kan worden besteld. De afhandeling hiervan wordt verzorgd door Hockey Republic.

Indien je als team 1 of meerdere sponsoren hebt, dan betaalt het team € 250,00 sponsorafdracht per seizoen aan MHC Alliance. Als de sets het daaropvolgende seizoen weer gebruikt, dan dient wederom de sponsorafdracht worden voldaan. Als je als team geen sponsoren hebt kunnen vinden, maar toch de kleding wil aanschaffen, dan betaal je als vanzelfsprekend deze sponsorafdracht niet.

De procedure voor bestellen is als volgt en wijkt iets af van voorgaande jaren:

Zoek een mooi pak uit bij Hockey Republic, de hoofdkleur dient zwart te zijn

  • Vul het bestelformulier (te vinden in de bijlage van dit bericht) volledig in met alle gevraagde informatie aangaande sponsor(en) en maten van de spelers (doorpassen in de winkel aan de Wagenweg is altijd mogelijk)
  • Verzamel de logo’s van de sponsoren in een .eps formaat
  • Stuur dit formulier tezamen met de logo’s naar [email protected]
  • Van de drukker ontvang je een digitale drukproef ter goedkeuring
  • Je ontvangt 1 factuur van Hockey Republic voor de pakken en de bedrukking en 1 factuur van Alliance voor de sponsorafdracht van € 250,00 te vermeerderen met 21% BTW.

Het is belangrijk om zo snel mogelijk te bestellen om er zeker van te zijn dat je de pakken binnen hebt aan het begin van het seizoen.

Mocht je als team belangstelling hebben of al een of meerdere sponsor(en) op het oog hebben, stuur dan vast een mail naar Bart Smulders via [email protected] om je wensen kenbaar te maken zodat wij je verder kunnen helpen. Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws