headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Welkom Charlie (Carlos) Pereira

Nieuws afbeelding 6-6-2017

Nu we afscheid hebben genomen van Karol is het tijd om de nieuwe technische organisatie en opvolgers te introduceren. Met veel genoegen wil ik jullie Charlie (Carlos) Pereira voorstellen als Hoofd Jeugdopleiding Tophockey.
Charlie komt over uit Zuid Afrika, samen met zijn vrouw. Charlie is 54 jaar en heeft een lange staat van dienst in het hockey: als speler, aanvoerder en hoofdcoach van het nationale elftal van Zuid Afrika. Hij brengt een schat aan ervaring met zich mee en is nog steeds een gepassioneerd hockey trainer en coach. Zijn komst naar Nederland is voor hem een grote stap en we zijn trots dat hij juist Alliance gekozen heeft om zijn kennis met onze trainers en spelers te delen.

Charlie start medio augustus en heeft zich voor meerdere jaren aan Alliance verbonden. Met dit langere termijn commitment van Charlie bouwt Alliance verder aan het creëren van een jeugdopleiding waar iedere hockeyer geïnspireerd wordt het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast is Charlie’s hockeyvisie sterk gebaseerd op teamwaarden én op het beter maken van trainers waarmee juist de spelers zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Charlie is als Hoofd Jeugdopleiding verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van het tophockey technisch beleid voor zowel de jongens als meisjes selectie jeugdteams (ABCD). Hij wordt daarbij ondersteund door André Westdorp voor de jongens en Kasper Vrolijk voor de meisjes lijn. Beiden zijn al bekend als hoofdcoaches van onze eerste elftallen. Tezamen vormen zij een driemanschap dat het technisch kader en daarmee de selectie jeugd verder ontwikkelt naar een gezond en ambitieus tophockey niveau. Tevens zal Charlie als assistent van Dames1 optreden.

Alliance wenst Charlie, Kasper en André heel veel succes komend seizoen !

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws