headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Alle Senioren

Open-selectie-training Alliance HJ1

Nieuws afbeelding 12-5-2017
MHC Alliance komt met haar HJ1 team dit seizoen uit in de hoogste klasse van de Jong-Senioren competitie en maakt serieuze kans om deel te nemen aan het Landskampioenschap Jong Senioren op 24 juni a.s.
Voor het seizoen 1718 heeft Alliance ook de ambitie om op het hoogste niveau in de Jong Senioren competitie uit te komen. Alliance zoekt dan ook spelers die in dit selectieteam willen spelen.
 
Het team zal onder leiding staan van een trainer/coach en een uitstekende manager. Het team zal gaan bestaan uit de goede basis van het huidige HJ1, aan te vullen met nieuwe jeugdspelers en/of mogelijke kandidaten van buiten.

Ga jij volgend seizoen naar de A-categorie of moet je overstappen naar de Senioren-categorie? Dan kom jij in aanmerking. Ben je tussen de 17 en 25 jaar...., dan zit je goed.
Lijkt het jou leuk om op een hoog niveau in een leuk team mee te spelen of heb je vragen, stuur dan z.s.m. een mail naar [email protected]. Je krijgt dan op korte termijn een bericht om een keer mee te trainen met ons team.
 
Kenmerken HJ1:
  • 17 t/m 25 jaar
  • 2 keer in de week trainen
  • Zondag wedstrijd o.l.v. vaardige begeleidingsstaf
  • 2 jaarlijkse groepsreis
  • Ervaring op prestatieniveau

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws