headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie A

Alliance JA4 de snelste kampioen van 1617

Nieuws afbeelding 10-4-2017
Afgelopen zaterdag werd JA4 onze eerste team kampioen op het veld voor het seizoen 1617. Na 9 overwinningen en slechts 1 gelijkspel is de voorsprong van 10 punten op Castricum JA2 voldoende om het kampioenschap op te kunnen eisen. Al een aantal jaren is coach Marc Herbermann de drijvende kracht achter dit vriendenteam. Met het kampioenschap wordt weer eens bewezen dat een hecht team (dat elkaar goed weet te vinden en optimaal gebruik maakt van elkaars mogelijkheden) onverslaanbaar blijft voor elke tegenstander. Wij feliciteren alle spelers en coach met deze unieke prestatie om zo vroeg in het seizoen het kampieonschap al veilig te stellen. Top gedaan mannen!

Wordt jouw team ook kampioen dit seizoen? Stuur dan een mooie foto plus een begeleidende tekst naar [email protected] en wij plaatsen graag je trotse team.

Wordt je geen kampioen........., maar heb je wel een super leuk team met mooie foto's en verhalen? Dan plaatsen wij die ook zeker op onze site en sociale media.

Reacties


Ger van der Velden

10-4-2017 @ 21:57:19 |Marc en mannen, top prestatie! Gefeliciteerd

Reageer op het nieuws