headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Myra D1 - Alliance D1: 5-4

Nieuws afbeelding 22-3-2017 Na een week hard trainen hadden we enorm veel zin om de zondag te knallen! We waren fit en scherp, dus niets leek ons in de weg te staan, iedereen dacht hetzelfde die drie punten waren van ons.
We begonnen de eerste helft ontzettend scherp. We hadden veel mooie aanvallen en het duurde niet lang totdat het eerste goal viel gemaakt door Chantal, vanuit de strafcorner. Yes! 1-0 voor Alli.
Niet veel later maakte Kris een solo richting het goal en sloeg ze de bal vol de hoek in het goal. 2-0, lekker!
Het was bijna rust en dat was ook wel nodig. Verdedigen was al redelijk chaos en er liepen steeds een aantal man van Myra vrij, ze scoorden net voor de rust de 2-1. We moesten even op adem komen.
Op het moment dat de tweede helft begon scoorde Karlijn snel de 3-1 met een mega knal. Hierna werden we steeds slordiger. We verloren onnodig de bal en keken niet meer naar wie we de bal speelden. Het was voor Myra dan ook makkelijk om hier snel op te anticiperen. Ze maakte snel de 3-2. Gelukkig kregen we nog een strafcorner en Chantal sloeg hem wederom raak dus het werd 4-2.
Helaas lukte het ons niet om rustig te blijven hockeyen en raakten we ons zelf steeds meer kwijt. Het lukte Myra om 3 doelpunten te maken, waardoor ze uiteindelijk toch met 5-4 hebben gewonnen.
Deze week gaan we keihard verder met trainen en zondag Overbos thuis!
We willen iedereen bedanken die afgelopen zondag mee was. Zondag zien we jullie graag weer, maar dan thuis bij ons op 't veld, waar we opnieuw gaan strijden voor de drie punten!
Liefs Dames 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws