headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Zaalhockey

Jongens C3 ongeslagen zaalkampioen in 2ekl B

Nieuws afbeelding 12-2-2017 Jongens C3 heeft zich ongeslagen gekroond tot zaalkampioen afgelopen zaterdag in IJmuiden in de 2e klasse B. Met een wedstrijd tegen Rood-Wit en tegen Mijdrecht werd vrij snel duidelijk dat het een feestdag zou gaan worden. Ondanks dat Rood-Wit op een 1-0 voorsprong kwam, wisten we snel de draad op te pakken en uit te lopen naar uiteindelijk 3-7. Het kampioenschap was toen binnen en kon heel vrij gespeeld worden en konden we de voorhoede eens met de achterhoede wisselen. Tegen Mijdrecht liepen we lekker uit tot 1-5. De standaard afspraken, met blokverdediging, 3 op de balk, liepen echter door de nieuwe opstellingen niet meer zo goed en kon Mijdrecht wel weer terugkomen tot 4-5. Met een korte omzetting van de opstelling hielden we eenvoudig de ongeslagen status en werden we door de grote hoeveelheid ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s gehuldigd met een mooie grote trofee en medailles.

JC3 is bezig aan het sterk seizoen, vanuit de derde klasse zijn we na de herfst in de tweede klasse gekomen en spelen we na de voorjaarsvakantie eerste klasse. Individuele kwaliteit wordt vooral gecombineerd met uitstekend samenspel en heel veel inzet.

Helaas konden Ties, Jules, Walter, Yannick niet aanwezig zijn bij het kampioenschap, naar invallers bedankt. We gaan het veldseizoen met veel vertrouwen en spanning tegemoet, want de eerste klasse zal andere koek zijn. We gaan in ieder geval beginnen met een avondje Hamburgers eten bij Beef & Burgers met dit enorm gezellige team.


Reacties


Bart van Loon

12-2-2017 @ 22:01:19 |Top team en Bas dank voor de mooie beker en Medailles

Reageer op het nieuws