headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

MA1 & JA1 sporten samen bij Nieuw Groenendaal

Nieuws afbeelding 27-1-2017 In de voorbereidingen op de 2e helft van het veldseizoen, hebben de MA1 en de JA1 gezamenlijk een spin- en grondsessie gedaan bij onze beste sponsor Nieuw Groenendaal. Onder begeleiding van een professionele docent werden de fijne kneepjes van het spinnen nog eens goed 'tot op de bodem' uitgediept. Gevolgd door een pittig 'grondklasje' met tal van uitstekende oefeningen voor de zgn core-stability. Coaches Arjan en André deden natuurlijk mee.
Wij danken onze sponsor Nieuw Groenendaal voor hun enorme inzet voor onze teams. Als sponsor is Nieuw Groenendaal al jaren verbonden aan onze club en sponsort diverse topteams met kleding, sportief advies, toegang tot de sportfaciliteiten en professionele fysiotherapeutische ondersteuning. Echt een sponsor die exact begrijpt wat een sporter nodig heeft! Bij Nieuw Groenendaal kan je voor al deze belangrijke aspecten in de sport uitstekend terecht. Professionals begeleiden je naar je sportieve doel en helpen je met een gedegen aanpak van je blessure af.  Nieuw Groenendaal is er dus voor sporters en iedereen die gewoon lekker wil bewegen of wil herstellen.
Dank jullie wel !!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws