headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Hockey & Trainingen

MD7 "winterkampioen"

Nieuws afbeelding 12-12-2016 Vandaag (zaterdag 10 dec)  speelde MD7 de inhaalwedstrijd tegen Overbos. Om als 1e i nde poule te eindigen, moesten we met 5 doelpunten verschil winnen. De dames hadden er zin in. In de eerste minuut al een strafcorner die er niet in ging maar al snel lagen er 2 doelpunten in. Dit tempo wisten de dames goed vol te houden zodat we de rust in gingen met 4 -0. Doel voor de tweede helft: nog 1 doelpunt.  Dames met hetzelfde tempo van start en dat leidde tot een voorsprong van 6-0. Overbos kwam terug, maar uiteindelijk heeft MD7 met 8 - 2 gewonnen! We hebben het gevierd met heerlijke warme choco. De dames hebben mooie progressie laten zien. Dit trekken we door in de MWC. Meisjes D7 gaan als "kampioenen" 2017 in.