headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Zaalhockey

Trainingsoverzicht Zaal

Nieuws afbeelding 2-12-2016 Alle zaaltrainingen zijn bekend en staan op onze eigen website (hier), in de Agenda en onder de 'meer'-button van onze App. Omdat het schema per week verschilt, is het best lastig om een goed overzicht te krijgen. Daarom hebben we het gehele trainingsoverzicht van alle teams ook voor je op een rijtje gezet in bijgaande pdf. Het schema kan best nog wel veranderen dus houd je mail in de gaten. Kom je er niet uit, schakel dan even met je coach en/of manager/teambegeleider van je eigen team.

Ook bij de trainingen in de zaal zijn scheenbeschermers en bitjes verplicht! Je mag absoluut geen schoenen dragen met een zwarte zool. Draag ook een zgn. zaalhandschoen want die beschermt je linkerhand voor een harde bal. Wees zuinig op onze trainingslocaties en kleedkamers want we hebben maar weinig locaties waar we kunnen trainen. We wensen iedereen heel veel plezier in het zaalseizoen.
Bijlage

Reacties


Kees Brown

6-12-2016 @ 09:53:27 |Handig, dit overzicht. Dank!

Reageer op het nieuws