headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

ML Hockeyschool

Nieuws afbeelding 18-11-2016 Al een aantal seizoenen draaien we met veel succes de ML Hockeyschool op MHC Alliance. Afgelopen september zijn wij, ML Hockey Support, weer gestart met een serie van 10 technische toptrainingen onder leiding van Dave Smolenaars. Ongeveer 30 kinderen hebben mogen ervaren dat de trainingen op de ML Hockeyschool zeer individueel gericht zijn en dat er heel veel is bijgeleerd. Door de individuele aandacht die onze ervaren toptrainers aan de deelnemers geven, zie je dat er nog veel meer uit een kind te halen is. Niet alleen worden ze aantoonbaar technischer, maar ook het zelfvertrouwen neemt toe!
 
We zijn dan ook heel blij dat we in maart 2017 verder gaan met een nieuwe serie van 10 trainingen op de velden van MHC Alliance! Er is beperkte beschikbaarheid dus schrijf je snel in op www.hockeysupport.nl!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws