headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Even doorzetten!

Nieuws afbeelding 27-9-2016 Het was een zware zaterdag voor Alliance…..er is hard gestreden en gevochten: we hebben bij de junioren 35 wedstrijden gewonnen maar ook 35 wedstrijden verloren.

Meisjes F zijn nog steeds sterk bezig maar krijgen inmiddels wel meer tegenstand. Jongens E hebben het ook goed gedaan maar voor de meiden uit de E en de jongens uit de F was het moeilijk.
Meisjes D komt opeens sterk terug, Jongens D had het dit weekend nog niet gemakkelijk maar het gaat nu beter. Zet ‘m op, jongens!
De meiden in de A hebben goed gespeeld waarbij een 6-3 overwinning van de MA5 wel even genoemd mag worden. Meiden B en C was wisselend en datzelfde geldt voor jongens A en B. Jongens C hadden wel een mooie zaterdag; JC3 zelfs een 7-1 winst, gefeliciteerd heren!

Meiden A1 behaalden een mooie 2-1 overwinning op Athena, JA1 speelde gelijk tegen dezelfde tegenstander. MB1 en JB1 hebben helaas allebei verloren maar daar staat weer een dubbele winst tegenover van de beide eerste C elftallen, respectievelijk 11-1 (!) en 4-1. Ook de MD1 en de JD1 wonnen hun partijen, apart noemen we ook nog even de MD2 met een klinkende 6-0 overwinning!

Nog twee zaterdagen voor de herfstvakantie en de nieuwe poule-indelingen; zet ‘m op allemaal en maak er aanstaande zaterdag weer een mooie, sportieve wedstrijd van!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Topprestatie van MD7!

Agenda

Nog geen agenda punten.
Gehele agenda