headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Doorbelasten boetes rode en gele kaarten, alsmede teamboetes

Nieuws afbeelding 6-9-2016 De Algemene Ledenvergadering (ALV) van 24 april 2014 heeft besloten om vanaf drie gele kaarten de boetes aan de desbetreffende speler door te belasten. De boete door de KNHB opgelegd bij het behalen van een rode kaart zal direct doorbelast worden aan de desbetreffende speler. De ALV heeft toentertijd eveneens besloten dat speciale boetes die aan een team worden opgelegd, direct worden doorbelast aan het team.

 

Het bestuur van MHC Alliance heeft besloten deze maatregelen pas in werking te laten treden op het moment dat deze ook duidelijk aan alle leden zijn kenbaar gemaakt via onder meer de website en de app. Een ieder heeft kennis moeten kunnen nemen van deze maatregelen en zich terdege bewust kunnen zijn van de gevolgen van het behalen van een door de KNHB opgelegde rode en/of gele kaart.

 

Voorafgaand aan de derde gele kaart worden door de KNHB ook al kosten in rekening gebracht voor de eerder behaalde gele kaarten. Afhankelijk van het aantal kaarten, de kleur en of het zaal of veld betreft, worden boetes opgelegd van € 7,50 of € 12,50. Deze boetes, alsmede de administratieve kosten die gepaard gaan met het doorbelasten van een boete, neemt Alliance mee in het bedrag dat een speler vanaf de derde gele kaart (of eerste rode kaart) moet betalen: EUR 25.

 

Bij het behalen van een derde gele kaart, dan wel een rode kaart, ontvangt men een mail van de Tuchtcommissie, waarin men onder andere wordt verzocht binnen één week het geld over te maken op rekening van Alliance, bij gebreke waarvan de kosten automatisch zullen worden geïncasseerd.

 

Bij een teamboete zal het team door het bestuur worden aangesproken op zijn gedrag en zal de boete door het bestuur bij het team geïnd worden. Hierbij wordt eveneens verzocht om binnen één week de boete over maken op rekening van Alliance.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws