headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Alliance blijft investeren in keepers

Nieuws afbeelding 23-8-2016 Het hockeyseizoen dat we volgende week zaterdag aftrappen zal twee belangrijke veranderingen met zich meebrengen voor onze keepers:

1.In de staf van Alliance is een keeperscoƶrdinator aangesteld. Wouter Mijnsbergen gaat deze rol binnen de club invullen. Hij is als lid van de technische staf verantwoordelijk voor het keepersbeleid, het opleiden van keepers en de keeperstraining. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor de selectie en indeling van de keepers. Binnenkort zal Wouter zich aan jullie voorstellen. Misschien ken je hem als trainer/coach van MC1 afgelopen jaar, als keeperstrainer of als drijvende kracht achter de weekkeeperstraining voor de D en E jeugd. Wouter blijft natuurlijk ook keeperstraining geven bij Alliance.

2.Alle keepers van onze 97 Alliance teams, van senioren en veteranen, jeugd en E-tjes krijgen dit seizoen keeperstraining. De selectiekeepers en keepers van opleidingsteams beginnen maandag 22 augustus al. Deze keepers hebben een persoonlijke uitnodiging gehad van Matthijs de Boorder, keeperstrainer voor deze groep. De keepers van de breedteteams en de weekkeepers van de D en E beginnen op 29 augustus met keeperstraining. Jullie worden komende week geinformeerd over het schema door Wouter Mijnsbergen. Ook de senioren en veteranen die graag keeperstraining willen, kunnen dat aan Wouter laten weten via [email protected]Dan wordt ook voor jou keeperstraining georganiseerd.

Bij Alliance vinden we dat keepers verschil maken. Daarom investeert Alliance al een aantal jaren in de kwaliteit van keepers en blijft dat doen. Spreekt dit jou aan en wil jij vaste keeper worden van jouw team, laat het weten via [email protected]. Wouter zorgt er dan voor dat jij goede keeperstraining krijgt. Want echte helden dragen maskers.


Veel plezier en succes komend seizoen met jouw team!

 

 

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws