headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Dank voor de vele sympathieke reacties

Nieuws afbeelding 10-6-2016 Het vorige en dit seizoen hebben velen belangstellend en met regelmaat naar mijn omstandigheden gevraagd en vorderingen bij de behandeling van mijn ziekte. Ik houd mijzelf er niet zo mee bezig maar besef nu, alles overziend en ervaren te hebben hoe anderen er mee begaan zijn en welgemeende aandacht voor mij koesteren. De vele bloemen, fraaie en leuke kaarten, cadeaus, lekkernijen, aardige mailtjes en app’s, etc. zijn daar het geweldige levendige bewijs van.

Ik kan zeggen dat alle reacties bij elkaar een welkome en reuze ruggensteun voor mij zijn. Dank daarvoor aan het bestuur en met name de teams die ik wekelijks op de trainingen tref. Zoals de woensdag en donderdag trimmers, M8E5, MA3, MA5, MB4, MB6, MB7, MC6, MC 12, MD 5, MD7, en MD8.

Bijzonder verrassend ervaar ik daarbij dat de afgelopen paar weken en zeker afgelopen laatste trainingsweek door de meeste teams en een aantal coaches daarvan mij is gevraagd of ik volgend seizoen er weer voor hun kans zijn. Omdat ze er plezier in hebben gehad en het leerzaam vonden. Ik heb niet alle maar een aantal teams gemeld dat ik niet weet of dat ervan komt. Alliance heeft te kennen gegeven dat ik minder trainingsuren zal gaan maken.

Ik dank en wens jullie een fijne vakantie toe.

Jan Willem Tuininga
Trainer breedte

Reacties


Guy Koentjes

11-6-2016 @ 21:53:35 |Jan Willem, alle respect en wens je volledig herstel !!! Dave

Anna van IJzerloo

11-6-2016 @ 22:35:01 |Beste jan Willem, heel veel beterschap toegewenst! Groetjes van Anna

Pippa Beltman

13-6-2016 @ 15:54:23 |Beterschap!!

Reageer op het nieuws