headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Sponsorovereenkomst ABN AMRO Bank

Nieuws afbeelding 20-5-2016 Verheugd mogen wij aangeven dat ABN AMRO Bank en MHC Alliance hun samenwerking ook de aanstaande twee hockeyseizoenen zullen voortzetten. Mede dankzij de inspanningen van de vorige sponsorcommissie is een vernieuwde overeenkomst tot stand gekomen.
Gisterochtend heeft het bestuur de overeenkomst op het kantoor van de ABN AMRO Bank op de Binnenweg in Heemstede ondertekend, gezamenlijk met Bianca Fernandez, de kantoordirecteur van ABN AMRO Heemstede en Mirjam Veen-Hendriks, directeur ABN AMRO Mees Pierson Kennemerland. ABN AMRO blijft ook in de toekomst op de hockeyshirts van al onze jeugdspelers prijken. Daarnaast zullen er weer jeugdclinics en andere activiteiten mede door ABN AMRO worden mogelijk gemaakt. Zo waarborgen ABN AMRO en MHC Alliance een mooie sportieve voortzetting van lokale belangen.
Wij kijken uit naar de continuering van onze mooie en intensieve samenwerking!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws