headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Alliance meisjes C1 gaat voor ‘4 op een rij’

Nieuws afbeelding 17-5-2016 Vandaag ging de wekker best vroeg voor een regenachtige 2e Pinksterdag in mei. In navolging op 2e Paasdag (1) speelde Alliance meisjes C1 deze dag 2 wedstrijden, die hopelijk zouden leiden tot een plek in de finale. Waalwijk, HBS en Leonidas waren de potentiele tegenstanders in de ‘gouden’ poule.
 
De eerste wedstrijd speelden we tegen Waalwijk en ondanks dat we op een lastig zandveld speelden wisten we, met een hattrick van Roos, de uitslag tot 6-2 op te krikken. Op het veld naast ons hoorden we ook regelmatig gejuich en waren het HBS en Leonidas, die met elkaar de strijd aanbonden. HBS uit Bloemendaal zit bij ons in de reguliere competitie en dat zijn nooit makkelijke wedstrijden. Leonidas had met maar liefst 8-1 gewonnen en dat was toch best wel even schrikken!
 
Na een stevige lunch gingen we de kleedkamer in om het strijdplan te bepalen en de focus nog scherper te krijgen. Herinneringen (zowel de negatieve als de positieve) van dit seizoen werden besproken. Het werd duidelijk dat we de volgende wedstrijd alleen konden winnen als we als team zouden strijden, nee vechten en alles zouden geven. Leonidas oogde fit en ook fysiek waren deze meiden zeer sterk. De openingstreffer was ………. niet voor ons. Het was dus een directe wake up call, maar ondanks deze tegenslag bleven de dames hockeyen en hun taken uitvoeren. We werden sterker en de 1-1 kon niet lang uitblijven. Vele kilometers rennen met bloed, zweet, maar zonder tranen wisten we uiteindelijk met 4-2 te winnen. Wat een strijd en inzet wisten ze op te brengen vandaag en wat een mooi resultaat! Kampioen van Nederland in de Topklasse tijdens de KNHB C Talentencup 2016. Dit was missie nummer 2 in een serie van ‘4 op een rij’ waarin we nog gaan voor een ongeslagen (3) kampioenschap (4) in de reguliere competitie.  
 
Top meiden en trouwe supporters voor weer een super weekend!

Reacties


Herre Kleuver

17-5-2016 @ 15:32:01 |Geweldig Jongedames en Wouter!!!!

Reageer op het nieuws