headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Teamindelingen 2016-2017

Nieuws afbeelding 8-4-2016 Inmiddels zijn we alweer bezig met de indeling voor het volgende seizoen 2016-2017. Daarbij gebruiken we de ervaring van de trainers en TIPS van de coaches.
 
Teams moeten soms uit elkaar gehaald worden vanwege een (groot) niveauverschil tussen de spelers/speelsters of doorstroom naar een volgende categorie, dat is niet anders. Wij geven jullie dit jaar de mogelijkheid  om een verzoek in te dienen voor het volgende seizoen. Misschien wil je heel graag bij een bepaald teamgenootje in het team blijven of samen in een team met een vriend/vriendin die dit jaar in een ander team zit. Geef dat dan nu aan. Wij gaan dan bekijken of dat mogelijk is maar garanderen kunnen we het echter niet, houd daar rekening mee!
 
Hoe pak je dit aan:

1. Geef jouw naam en maximaal 2 namen door van meisjes/jongens bij wie jij in een team geplaatst zou willen worden, plus hun team (als je er meer opgeeft nemen we je verzoek niet in behandeling).
2. De opgegeven spelers moeten zelf óók een verzoek indienen om met jou geplaatst te worden.
3. Is er een niveauverschil tussen jullie, dan wordt de láágste sterkte aangehouden; dus kom je uit de C2 en je wilt samen met iemand uit de C6 dan ga jij naar het team waar degene geplaatst wordt met het lagere niveau.
4. Mocht er een compleet team bij elkaar willen blijven, dan moet elke speler een eigen verzoek indienen (niet de ouders!).
5. Het verzoek moet vóór 24 april 2016 zijn ingediend.
6. Mail het naar [email protected] / [email protected] / [email protected] / [email protected] / [email protected] / [email protected] / [email protected] / [email protected] / [email protected] / [email protected] / [email protected]
 
Lees bovenstaande regels goed door voordat je een verzoek indient. Gebruik het mailadres voor de categorie waar je het huidige seizoen in speelt.

Reacties


Roos Smeele

11-4-2016 @ 16:24:57 |Zie meisjes D er niet tussen staan. Kan ik uitgaan van [email protected]?

Florien Robertus

16-4-2016 @ 08:01:43 |Ja, Roos, dat klopt!

Reageer op het nieuws