headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Toernooien

Kaatje Bitterberg Toernooi 2016

Nieuws afbeelding 31-3-2016

Mis dit knotsgekke familie- en vriendentoernooi niet! Op eerste Pinksterdag, zondag 15 mei a.s., wordt het gezellige en knotsgekke familie- en vriendentoernooi KAATJE BITTERBERG weer georganiseerd op MHC Alliance. Voor velen is dit een zeer bekend toernooi met echte familie-gezelligheid en daarom te leuk om te missen. Naast het hockeyplezier is het één groot (verkleed)feest. Zo zijn er hoge verwachtingen over de outfit van elk team. Ook mag je voor je team je eigen huiskamer maken met partytenten, bankstellen, TV's noem maar op. Alles mag, als er maar plezier en respect is voor elkaar. Daar stond Kaatje namelijk voor.

Hoe werkt het? Voor dit toernooi kan je zelf een team samenstellen bestaande uit familieleden en vrienden. Er is plaats voor max 21 teams. Zij zullen het tegen elkaar opnemen en op een sportieve manier strijden om de eer! We spelen in elftallen tegen elkaar. Elk team bestaat uit max 15 spelers waarbij de minimum leeftijd altijd 8 jaar is! Daarvan is per wedstrijd één teamlid scheidsrechter, die zo sportief mogelijk de wedstrijd fluit. We maken verschillende poules en dus is het van belang precies door te geven hoeveel van de spelers kinderen (8-17 jaar) zijn, in welke categorie ze spelen, en hoeveel (hockeyende) volwassenen (18+) het team telt. Elk team bestaat uit kinderen én volwassenen. Voor de allerkleinsten ( t/m 7 jaar) organiseren wij gedurende de dag een clinic van anderhalf uur, om ook hen de gelegenheid te geven lekker te ballen op deze dag. Zorg wel dat ze een stick en bitje bij zich hebben.

Het inschrijfgeld bedraagt 145 euro per team (max 15 spelers). Hiervoor krijgt het team een dag lang hockeyplezier (start 09.30 uur tot circa 17.00 uur), een heerlijke lunch, en na afloop een bittergarnituur om het toernooi gezellig af te sluiten. En natuurlijk een lekkere DJ voor de swing.En wie weet gaat jullie team met de poule-beker of met één van de vele andere prijzen naar huis zoals voor de 'origineelste outfit!'

Zin om mee te doen? Schrijf je in via: [email protected] De afgelopen jaren zaten we heel rap aan het maximale aantal inschrijvingen dus wacht niet te lang!

Sportieve Groet !!
Conny Helemigh, Marian Hogeslag, Desiree Bastiaens

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws