headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Alliance “onderneemt”….en hoe!

24-2-2016 Afgelopen donderdag 18 februari was er massale opkomst bij Svala Auto Haarlem voor weer een inspirerende ondernemersavond. Was het de buitengewoon inspirerende spreker Sander Pluijm waardoor de opkomst geweldig was? Wij konden wel bedenken dat het verhaal van Sander over zijn deelname aan de Volvo Ocean race velen inspireert maar het was werkelijk indrukwekkend. Iedereen hing aan zijn lippen en waar 50 minuten (had Sander gezegd) de max zouden zijn, werden het er 90! Bijgaande foto’s (zie website) spreken boekdelen. Zeer veel dank aan Sander Pluijm.

En weer een geweldige spreker toegevoegd aan de al imposante lijst van sprekers (o.a. Kim Lammers (Olympisch goud), Bibian Mentel (Olympisch goud), Maurits Groen (CEO WakaWaka), Symen Jansma (CEO Travelbird) en Toon van Driel (cartoonist van o.a. FC Knudde). Allen deelden zij hun passie en hebben gesproken vanuit hun hart. Dit zijn de sprekers waar je enthousiast en vrolijk van wordt en trots dat je deel mag uitmaken van Alliance. Wij van de sponsorcommissie doen het graag voor onze partners en vrijwilligers.

Speciale dank nog aan onze partner Svala Auto Haarlem en in het bijzonder Volvo Nederland. Fantastisch gastheerschap van het hele team van Svala Auto Haarlem en de komst van Sander Pluijm werd mede mogelijk gemaakt door Volvo Nederland. Komt allen de volgende keer want het wordt vast weer memorabel!

Kijk ook even naar een kort interview van een van onze trouwe sponsoren, Pieter Delsman Makelaars en zijn beleving van de ondernemersavonden; hij heeft ze allemaal bezocht! Leuk Pieter en dank voor je enthousiasme.

Namens de Sponsorcommissie….graag gedaan!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws