headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Sponsorborrel bij Svala Auto Haarlem

Nieuws afbeelding 11-2-2016 Graag nodigen wij u uit voor onze business partner en ondernemersavond en vragen u alvast donderdag 18 februari 2016 (19:30 uur-22:30 uur) in uw agenda te reserveren, voor een avond vol inspiratie, sportiviteit en ondernemerschap.

Heeft u ook altijd al willen weten wat er schuilt achter de zeilers van de Volvo Oceanrace, dan is dit uw kans. Sander Pluijm neemt u 18 februari mee in de wereld van de meest spectaculaire zeilrace ter wereld de Volvo Oceanrace.

Sander was crew member aan boord van het Team Delta Loyd Volvo 70 jacht. Sander deelt zijn persoonlijke en bijzondere verhaal over wat er komt kijken bij de voorbereidingen van en vooral tijdens deze heftige zeilrace. Een enorm inspirerend verhaal met spectaculaire beelden. Kortom, een buitenkans om een uniek kijkje te krijgen in de keuken van het ‘s werelds spannendste zeilevent.

Wij zijn ontzettend trots dat we deze avond op een hele toepasselijke plaats kunnen laten plaats vinden, namelijk in de showroom van Alliance Sponsor Svala Auto Haarlem.

Graag zien wij u op donderdag 18 februari voor een leuke en gezellige avond en om het glas te kunnen heffen op een sportief, succesvol en vooral ook gezond 2016!

aanmelden kan via [email protected]

Reacties


Frank Schuyer

11-2-2016 @ 13:21:10 |Inschrijven nog steeds mogelijk. Een hele leuke avond gegarandeerd.

Frank Schuyer

11-2-2016 @ 13:22:17 |Inschrijven nog steeds mogelijk. Een hele leuke avond gegarandeerd!

Reageer op het nieuws