headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Coen van Putten en Priscilla Bos nieuwe aanwinsten voor de trainersstaf

Nieuws afbeelding 8-2-2016 Door het vertrek van Huib Lamberts en het doorschuiven van Ralph Bleeker naar Dames 1, dreigde er met name voor de breedteteams en jongste jeugd een probleem te ontstaan. Daarom zijn wij verheugd dat Coen van Putten en Priscilla Bos de trainersstaf komen versterken in ieder geval tot en met het einde van dit seizoen.
Coen komt uit Den Haag en rondt de komende periode zijn opleiding af aan het Cruyff Institute. Hij heeft de afgelopen 10 jaar zijn sporen ruim verdiend in de hockeysport. Coen is actief geweest bij HCKZ, Groen Geel en Craeyenhout bij zowel de jeugd als bij heren 1 en dames 1 teams.  De afgelopen jaren met name , was hij actief  in het buitenland waarbij hij  o.a. in Ierland, Japan, Duitsland en Singapore training gegeven heeft.
Priscilla Bos is een "oude" bekende en komt terug van weggeweest na een korte onderbreking. Priscilla heeft o.a. de Dierentuin en jongste jeugd teams getraind en gaat dat nu ook weer doen.

Wij heten Coen en Priscilla van harte welkom bij Alliance en wensen hen veel succes.

Nb. De teams die door Coen en Priscilla getraind gaan worden zijn door Ralph Bleeker inmiddels geïnformeerd. Het is mogelijk dat voor enkele teams de trainingstijd moest worden aangepast maar dat hebben wij zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Daarvoor vragen wij jullie begrip.

Peer van Gestel, bestuurslid breedtehockey

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws