headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Hockey & Trainingen

Terriërs H1 - Heren 1: 3-3

Nieuws afbeelding 6-10-2015 Potverdikkie u ziet het al staan natuurlijk: het eerste puntenverlies van het seizoen is een feit. Ondanks een goede wedstrijd hebben we niet weten te winnen. En dat nog wel op bezoek bij de Terriërs…

We begonnen zeer voortvarend door onze opponent vroeg onder druk te zetten. Toch kwam de openingstreffer van de stick van een gele Terriër. 1-0. Gelukkig waren we al snel in staat om deze achterstand om te buigen in een voorsprong van twee doelpunten.
Dorus bezorgden ons de gelijkmaker. Met wat mazzel kwam de bal een paar meter voor de keeper in zijn stick terecht. Zo’n kans kan je wel aan onze nieuwe spits overlaten want nadat hij zich had vrijgespeeld sloeg hij de bal hard langs de keeper. 1-1.
Al snel prikte we ons tweede doelpunt. Ederik was weer eens trefzeker. Heel moeilijk was het deze keer niet voor onze vaste spits. Gerommel in de cirkel bezorgde de bal uiteindelijk voor de voeten van Ed. Hij kon rustig binnentikken. 1-2. Deze voorsprong was helemaal terecht. Wij maakten het spel en de gele mannen hadden niets maar dan ook niets in te brengen. Het hoogtepuntje van de eerste helft kwam na pak ‘m beet 25 minuten spelen. Mirek onderschepte de bal iets voor de middellijn waarna hij een gespleten pass gaf op Jochem. Jochen draaide goed open en stond oog in oog met de keeper. Hij behield het overzicht en passte het balletje langs de keeper op Tobias die zo de derde treffer van de middag op het scorebord mocht noteren.

Helaas helaas, we waren niet in staat deze voorsprong vast te houden. De tweede helft waren we geen schim van de ploeg die Terriërs in het eerste bedrijf helemaal van de mat tikte. We kwamen niet meer in ons spel en hadden erg veel moeite om onder de druk van de thuisploeg uit te hockeyen. U raad het al, we kregen twee doelpunten om ons oren. Hierdoor moesten we de punten delen.

Een positief puntje: we staan in ieder geval weer met beide benen op de grond. Komende zondag ontvangen we de verrukkelijke aardbeien op ons sportpark. Geen gelul, drie punten! Komt allen kijken naar deze heerlijke pot. Goaltjes zullen er geheid vallen.