headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Humor verbindt, do 1 okt sponsoravond

Nieuws afbeelding 25-9-2015 Vol sportiviteit en ambitie zijn wij het nieuwe hockeyseizoen gestart. Wij willen graag met u het nieuwe seizoen aftrappen op donderdag 1 oktober (19:30 uur-22:30 uur) in het clubhuis van MHC Alliance. In deze tijd met veel verwarring in de wereld om ons heen, is het ook belangrijk om af en toe tijd te nemen om samen te genieten en te lachen. Donderdagavond 1 oktober staat bij Alliance de humor en lol met en om elkaar centraal.
 
Humor verbindt en geeft een boodschap meer kracht, het leert je creatief denken en op een andere manier naar zaken kijken. Voor deze sponsorbijeenkomst zijn wij dan ook zeer verheugd dat Toon van Driel komt optreden.
 
Naast het optreden van Toon staan er deze avond nog een aantal leuke activiteiten voor u gepland.
Zo komt Grape District ons kennis laten maken met een aantal heerlijke wijnen! Dus redenen genoeg om samen met ons het glas te heffen op een nieuw hockeyseizoen bij Alliance.

We hopen u op donderdag 1 oktober te mogen begroeten!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws