headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Soms zit ’t mee en soms zit ’t tegen!

Nieuws afbeelding 21-9-2015 Het is zaterdagochtend en je hebt echt zin om te gaan hockeyen. Eenmaal op het veld blijkt al snel dat de tegenstander sterker is. Met je hele team probeer je er nog tegenaan te gaan, maar helaas…… Na afloop drink je nog een beker limonade met de tegenstander en hoop je stiekem dat jullie volgende week zaterdag wel weer winnen. Dit gevoel kende een aantal teams dit weekend. MD7 verloor met maar liefst 10-0 van Pinoké. En MD11met 8-0 van IJburg. Ook MD8 en MD10 kwamen met verliespunten van het veld. MC6 verloor zelfs met 1-12 van Overbos en JC4 met 9-0 van HBS. Ook in de hogere categorieën werd af en toe stevig verloren. JB3 met 11-3 en MA2 met 8-0.
Gelukkig werd er ook gewonnen. MD6 wist Myra met 8-0 te verslaan; JD4 Overbos met 7-0; MC2 versloeg met maar liefst 9-0 Pinoké MC2 (super!). JC3 en JC2 namen ook drie punten mee naar huis. MB8 won zelfs met 10-1 van Myra.

Bij de topteams kwam JB1 met een prachtige overwinning tegen Fit thuis (0-5). Ook JD1 pakte hele knappe winstpunten tegen Bloemendaal JD1 (3-5), dit alles onder leiding van de trotse coach Jasper Endlich. Rood-Wit was net iets te sterk voor onze MD1 (1-0); zo was Pinoké dit ook voor MC1 (1-3). Bij JC1 vielen veel doelpunten, helaas verloren deze mannen met 8-3 van Pinoké. En ook MB1 moest in Pinoké haar meerdere erkennen. Hurley MA1 was echt te sterk voor onze MA1 - volgende keer beter meiden!
Tot slot eindigde de streekderby tussen Alliance JA1 en Rood-Wit JA1 in een 2-2 gelijkspel - het was een spannende wedstrijd die gelijk op ging.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws