headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Bovelander komt weer in de herfstvakantie

Nieuws afbeelding 7-9-2015 Binnenkort is het weer zover, dan komt Bovelander & Bovelander weer nar onze club voor de beste hockeykampen voor alle jeugdleeftijden. Wil je meer weten ? Kijk dan hieronder voor de leukste sportiefste dagen van de Herfstvakantie en meld je snel aan !
Wanneer
Wat
Voor wie
Aanmelden
19 tm 21 oktober
Minihockeykamp
7 tm 10 jaar
Klik hier
19 tm 21 oktober
Tophockeydagen
10 tm 13 jaar
Klik hier

Het Bovelander minihockeykamp (7 t/m 10 jaar)

Het Bovelander Minihockeykamp is een 3-daags hockeykamp waarbij je lekker thuis slaapt! Het kamp is voor sportieve kids van 7 t/m 10 jaar. Iedere dag begint om 9.00 uur en eindigt om 17.30 uur: een super hockeyprogramma met te gekke trainingen, een gastclinic van een international en natuurlijk superleuke hockeykampspelen.
Wil je dit hockeykamp niet missen? Klik dan hier om in te schrijven!

Bovelander tophockeydagen (10 t/m 13 jaar)
De Bovelander Tophockeydagen duren 3 dagen en je slaapt lekker thuis. Het kamp is voor de echte hockeyliefhebber van 10 t/m 13 jaar. Per dag zijn er 3 trainingen met een speciaal thema. Scoren, passen, verdedigen: alles komt voorbij. Je krijgt training van een toptrainer geassisteerd door ervaren Bovelander trainers. Er komt natuurlijk ook een international langs die je alles kan vertellen én laten zien om een topper te worden. Het programma start elke ochtend om 09:00 uur en om 17:30 uur zijn we klaar. Wil jij, net zoals je vrienden, dit absoluut niet missen? Geef je dan hier op!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws