headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Volvo Svala raast voorbij....

Nieuws afbeelding 1-9-2015 Afgelopen weekend werd op het Friendship-toernooi door onze goede sponsor Volvo Svala Haarlem de Volvo XC90-snelheidsmeter geplaatst. Een erg leuke activiteit voor zowel de jeugd als alle aanwezige veteranen. Er werden echte topprestaties neergezet. Met meer dan 100 km/u vlogen de hockeyballen het net in. Het bleek nog knap moeilijk om met en hockeybal boven de 90 km per uur te slaan. Een tennisbal vloog met meer dan 130 km uur voorbij ! Zo raasde de dag voorbij (net als die XC90) en hadden vele deelnemers dikke pret. MHC Alliance bedankt Volvo Svala Haarlem voor deze enorm mooie geste.

p.s. graag wijzen wij je nog op de doorlopende clubactie van Volvo Nederland. Ga naar Volvo Svala Haarlem (aan de Randweg) en bestel een nieuwe Volvo bij hen (vermeld wel even dat je lid/ouder bent van MHC Alliance). Als bonus zal Volvo Nederland €1.000 euro doneren aan MHC Alliance (en je mag meedenken over de bestemming). De donatie gaat niet ten koste van je korting/inruil !
Al meerdere Alliancers zijn je voor gegaan. Zo werken wij intensief samen met onze sponsoren en zorgen we goed voor elkaar!

Reacties


Maarten Boot

6-9-2015 @ 12:45:26 |Nog een tip.....gebruik de locatie van Svala als verzamelpunt. Iedereen is van harte welkom om een kopje koffie te nuttigen voor vertrek en er is genoeg ruimte om te parkeren. Adres :Leidsevaart 576, Haarlem

Reageer op het nieuws