headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Samen Solar Heemstede & Sungevity informatieavond

Nieuws afbeelding 8-7-2015 Donderdag 9 juli geeft Samen Solar Heemstede (een initiatief van Sungevity) een informatieavond op MHC Alliance, aanvang 20:00 uur. Sungevity is gespecialiseerd in het ontwikkelen van initiatieven op het gebied van zonnepanelen. Op deze avond zal Sungevity uitvoerig ingaan op de toepassing van zonnepanelen voor alle huishoudens in Heemstede. Voor elke 30 aangesloten huishoudens zal Sungevity een zonnepanelenpakket doneren aan MHC Alliance. Met deze geste zijn wij natuurlijk enorm blij ! Wij roepen alle leden en inwoners van Heemstede dan ook op deze voorlichtingsavond te bezoeken en ook Alliance "in de zonnepanelen te zetten".

Reacties


Luna Mulckhuyse

8-7-2015 @ 10:14:36 |Graag geen reclame via de sportclub

Paul Henfling

8-7-2015 @ 17:35:45 |Prima aanbieding. Geen reclame? Wel sponsoring?

Herre Kleuver

9-7-2015 @ 16:04:32 |Lees de door Sungevity geinitieerde actie goed: wij kunnen als club ons steentje alsdan bijdragen aan het besparen op ons energiegebruik. Dat is noch reclame, noch sponsoring.

Reageer op het nieuws