headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Alle Senioren

Wat een mooie zondag!

Nieuws afbeelding 11-5-2015 Kijkend naar de uitslagen van gisteren, kunnen we alleen maar tot de conclusie komen dat het een mooie zondag was! Wat heeft Dames 1 weer een fantastisch resultaat laten zien: 2-3 gewonnen van AMVJ. Hiermee eindigt Dames 1 in de competitie op een gedeelde derde plek, voor ons tellen die 36 punten! Daarnaast ook nog eens de ongeslagen kampioenen van de tweede competitie helft. Gefeliciteerd dames! Dat belooft wat goeds voor volgend jaar.
Heren 1 wist genadeloos van Woerden te winnen: 7-2!  Met nog een aantal wedstrijden te gaan, zien we ook hier nog mooie kansen in het vooruitzicht.
Niet onvermeld mag de uitslag van Heren 2 blijven. Zij wisten met 11-1 Myra te verslaan en weten daarmee hun tweede plek in de poule te behouden. Helaas wist HVC hun winningmood niet te handhaven en gingen ze met dikke cijfers tegen Bloemendaal het veld af, evenals HSL en HVB. HVA moest het tegen Bennebroek met een gelijkspel doen.
Dames 2 wist Rotterdam met 1-3 te verslaan en staat daardoor nog steeds tweede in de poule. Super, dames! Dames 3 verloor nipt van Pinoké.
Een forse winst pakte DVA (6-0!) tegen Forescate. De streekderby tussen DVB en Rood-Wit eindigde in een eerlijk gelijkspel.

Dames 1 is reeds klaar met de competitie, maar Heren 1 kan nog alle aanmoedigingen gebruiken. Zondag 17 mei speelt H1 uit tegen Naarden, zondag 31 mei uit tegen Terriers en zondag 7 juni - op onze Zalig Zotte Zondag - wordt de derby tegen Bennebroek Heren 1 op onze eigen velden gespeeld!

Reacties


Julius Kol

11-5-2015 @ 14:54:18 |Vet cool

Justin Timmers

11-5-2015 @ 19:42:27 |rectificatie: heren 2 heeft door de 11-1 overwinning de eerste plek over genomen.

Nicolette Holst

12-5-2015 @ 12:52:21 |Nog beter!! Gefeliciteerd!

Reageer op het nieuws