headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Sponsorbijeenkomst do. 23 april bij ABNAMRO

Nieuws afbeelding 16-4-2015 Donderdag 23 april 2015 organiseert de sponsorcommissie van MHC- Alliance de derde sponsorborrel van dit seizoen. Ditmaal heeft Wayne de Vries, kantoor directeur Heemstede- Zandvoort de deuren vanaf 20.00 uur opengesteld voor de sponsors van Alliance op het kantoor van onze hoofdsponsor voor het jeugdhockey:
ABNAMRO, Houtplein 47 in Haarlem.

Twee passievolle sprekers zullen ons deze avond mee nemen in hun drive voor communicatie, persoonlijke effectiviteit, talent, gedragsanalyses en teamspirit.

De eerste spreker, Roy Ramdjanamsingh is directeur van Q4 Profiles en o.a. vaste partner van Ajax, hij begeleidt de gehele technische staf van Ajax. Roy is actief als trainer en management consultant en hij deed zelf ook intensief onderzoek naar persoonlijke effectiviteit. Hij heeft veel kennis opgedaan over communicatie en gedrag en hij verbaasde zich altijd al over de gebrekkige communicatie tussen mensen; in bedrijven maar ook in sport en privé. Zijn conclusie is dat mensen meestal over weinig zelfkennis beschikken en bovendien te weinig oog hebben voor de voorkeuren van anderen. De afgelopen 10 jaar heeft Roy een netwerk van adviseurs, coaches en trainers opgebouwd, waaronder met Ron Zwerver en Wim Jonk waarbij de Q4 Profiles methode met succes in de topsport is toegepast.

De 2e spreker is Robert- Jan van Berckel. Google. De expertise van Robert-Jan omvat talentmanagement en organisatieveranderingstrajecten als gevolg van groei, overnames en herstructurering, hetgeen het interessant maakt te luisteren naar zijn visie hierop.  Hij geeft een kijkje in de keuken van Google en vertelt over de succesvolle combinatie van transparantie, teamspirit en de samenwerkingsbereidheid bij Google. Ook gaat hij  in op de vraag wat de voornaamste eigenschappen zijn voor het bedrijf en de medewerkers van de toekomst en in hoeverre Google hiervan een blauwdruk is?

Aanmelden:
Sponsoren kunnen zich tot en met 20 april aanmelden door een e-mail o.v.v. uw naam en indien van toepassing de naam van uw introducee te sturen naar [email protected] Met de ontvangstbevestiging van de aanmelding heet de sponsorcommissie alle sponsoren en genodigden vanaf 20.00 uur van harte welkom bij ABN AMRO op het Houtplein in Haarlem.

Frank Schuyer
Voorzitter Sponsorcommissie

Reacties


Tjerk Lerou

17-4-2015 @ 15:42:50 |Deze uitnodiging is overigens ook bedoeld voor ondernemers binnen (en buiten) Alliance die nieuwsgierig zijn naar c.q. interesse hebben voor het onderwerp en sprekers

Reageer op het nieuws