headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Evenementen

Aankomende zondag is het Kings & Queens TD op Alliance!

Nieuws afbeelding 15-4-2015 Hier hoort natuurlijk muziek bij ......dus hebben wij DJ Gianni Rota gevraagd om de beats te verzorgen. Je kan natuurlijk oranje drankjes en tompoezen verwachten en er is gelegenheid om je zolderspulletjes te verkopen op de vrijmarkt.

Heb je altijd al willen touwtrekken met H1 of met je teamgenoten? Geen probleem want dat kan met de altijd gezellige oud Hollandse spelletjes !.... en wist je dat om 16.00 uur de finale is van de Shoot Out competitie? De winnaar gaat Alliance vertegenwoordigen tijdens het NK Shoot Out in Amsterdam.

Bijna alle ingrediƫnten zijn er, om van aanstaande zondag (19 april) een super gezellige middag te maken maar er is nog 1 ding dat ontbreekt en we hopen dat jij ons daarbij kan helpen; .......... en dat ben jij!

Dus neem je zonnebril en oranje kleding mee en kom gezellig zondag naar Alliance en feest mee!

Programma:
14.45 H1 speelt thuis tegen Athena
14.30 Start vrijmarkt (aanmelden kan via [email protected])
16.00 Oud Hollandse spelletjes. Daag je vrienden uit!
16.00 Finale Shoot out (aanmelden kan op de website van Alliance)

Voor meer informatie verwijzen we je door naar de facebookpagina: http://on.fb.me/1b08PEa, meld je aan voor het event en nodig ook al je vrienden uit !

Tot aanstaande zondag!

De commissie voor de zondagse gezelligheid

Reacties


Yip van Wonderen

15-4-2015 @ 16:09:52 |Ik kan niet! Want dan ben ik jarig😬

Lily Boot

15-4-2015 @ 19:27:38 |Alvast gefeliciteerd !

Reageer op het nieuws