headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Sponsoring

Sponsorbijeenkomst op don 29 januari

Nieuws afbeelding 22-1-2015

Donderdag 29 januari organiseert de sponsorcommissie van Alliance haar tweede sponsorbijeenkomst welke gehouden wordt bij sponsor Volvo Svala, Leidsevaart 576 te Haarlem.
Op deze avond brengen zij twee sprekers onder de aandacht die hun passie en ervaringen met de genodigden te delen. Het zijn beide ondernemers die in korte tijd een enorme groei en impact hebben gerealiseerd!

Symen Jansma is Heemstedenaar, sponsor van Alliance en directeur/ oprichter van TravelBird, één van de snelst groeiende Nederlandse start-ups van de laatste jaren. In April 2010 zette Symen samen met compagnon Dennis Klompalberts TravelBird op, dat in vier jaar uitgroeide tot een van de meest toonaangevende vakantieaanbieders van Nederland. Continu zijn zo’n 15.000 vakantievierders op pad via TravelBird. Het bedrijf heeft thans 500 mensen in dienst en is maar liefst actief in 17 Europese landen.

Maurits Groen is een van de meest bevlogen duurzame ondernemers van ons land. En dat al meer dan 30 jaar. Hij is de nr 2 in de Duurzame Top 100 van Trouw. In2011 richtte hij samen met Camille van Gestel het bedrijf Off-Grid Solutions op dat de WakaWaka, een zeer efficiënte solar LED lamp en lader, produceert die betaalbaar is voor de circa 1,2 miljard mensen die geen stroom hebben en minder dan $2 per dag verdienen.Wat ons betreft een van de meest bijzondere bedrijven van Nederland en 'gewoon' gevestigd in Haarlem. Maurits zal vertellen over hoe een relatief eenvoudig idee met een uniek business model een enorme impact kan hebben in deze wereld.

Heeft u interesse in sponsormogelijkheden bij Alliance dan bent u van harte welkom bij Volvo Svala . Inschrijven kan tot woensdag as per mail bij : [email protected]. Met een bevestiging vanuit [email protected] bent u verzekerd van uw aanmelding. We hopen u op 29 januari te mogen begroeten en met u het glas te heffen op een gezond, sportief en ondernemend 2015.

Met sportieve groet,

Herre Kleuver Voorzitter MHC Alliance
Frank Schuyer Voorzitter Sponsorcommissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws