headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Evenementen

SPORTIVITEIT EN RESPECT

13-10-2008
Donderdag 4 oktober was Tischa Neve, kinderpsycholoog bekend van het TV-programma "Schatjes" te gast bij Alliance. Zo'n 60 ouders, trainers, categorieleidersen coaches woonden de sessie "Sportiviteit en Respect" bij. Voor belangstellenden staan in de bijlage de toptips (of tiptops?).
 
De evenementencommissie wil graag de aanwezigen bedanken voor hun komst en enthousiaste deelname. Reacties, tips en evaluaties zijn van harte welkom op [email protected].
Tischa Neve, zelf ervaren en goede hockeyer, gaf tips en leidde de discussie over hoe we als ouder, coach of trainer, de kinderen zoveel mogelijk spelplezier kunen geven. Hierbij een kort verslag met daarin veel van de tips en en aantal ervaringen die uitgewisseld werden tijdens de sessie. Op 4 november a.s. komt Tischa terug voor een workshop. Hierbij worden in het bijzonder (jonge, onervaren en of nieuwe) coaches en trainers uitgenodigd mee te doen maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Meer info volgt.
Bijlage