headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Categorie A

A-gala wederom een groot succes

Nieuws afbeelding 16-12-2013 Afgelopen zaterdagavond stond weer in het teken van ons jaarlijkse A-gala voor de A-jeugd. Alle dames en heren zagen er prachtig uit. Stipt om 19:00 uur kwamen de eerste gasten binnen en stroomde de zaal snel vol. De prachtige versiering met zwarte en witte ballen kwam uitstekend tot z'n recht. Gedurende de avond konden alle gasten genieten van demonstraties Ball-Room- en Latin-dans maar ook van een uitgebreid Tapas-diner (10 gangen). Natuurlijk moesten al die klassieke dansen ook zelf uitgebreid worden geoefend - iedereen deed natuurlijk mee. Aan het einde van de avond konden de DJ's de voeten nog van de vloer krijgen met een onvervalst stukje 'dampende house'. Het was een super avond waar 'mooie dingen zijn ontstaan'.....

In ons eigen clubhuis met onze eigen keuken konden we weer een feest 'als vanouds' organiseren. Grote dank gaat uit naar alle inkoop-ouders, kook-ouders, versier-ouders, serveer-ouders (+ Teun), opdien-ouders, bar-ouders, afwas-ouders, bar-ouders, opruim-ouders en het Jeugdbestuur voor hun enorm hulp en inzet. Zonder jullie was het nooit zo leuk geweest.

Speciale dank aan Bernard Manshande voor zijn enthousiaste medewerking en natuurlijk aan alle dames van de Evenementen-cie onder de altijd enthousiaste leiding van Saskia Endlich.
Zonder de perfecte verzorgen van Rituals, Al Baraka, Slagerij Vreeburg, vishandel Jap en GrapeDistrict was deze avond niet geslaagd gewesst. Wij willen alle leveranciers bijzonder danken en hen vooral bij alle Alliancers aanbevelen.

Gelukkig hebben we de foto's nog !

Dankzij Petra zijn alle koppels, teams, vrienden en vriendinnen weer gefotografeerd op deze mooie avond. Alle foto's zijn geplaatst in de Fotohoek van Alliance. Ga naar onze website en klik op Mijn Alliance - login met lidnummer en wachtwoord - en klik vervolgens op Fotohoek - het fotoalbum A-gala 2013 staat voor je klaar.

Het A-gala 2014 staat al geboekt !


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws