headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Evenementen

Het sportiefste team van Nederland

26-9-2013

Sportiviteit & Respect kent geen begin en geen eind, vandaar dat de KNHB al meer dan tien jaar campagne voert. Vorig jaar zijn we gestart met de prijsactie ‘Het sportiefste team van Nederland’. Deze actie gaat nu weer van start en dit keer voor alle D- en C-jongens- en meisjesteams!

Doe met je team mee aan deze prijsactie en laat in het weekend van 5 of 12 oktober op een originele en leuke manier zien dat jullie het sportiefste team van Nederland zijn. Maak daarmee kans op een vette prijs, namelijk Billy en Eva als coach voor een van je wedstrijden en een Adidas-teampak voor je hele team! Deze prijs wordt weggegeven aan een jongens- en een meisjesteam uit de D- of C-categorie.


Winnen doe je door bij een van je wedstrijden op 5 of 12 oktober:

· Je tegenstander voor en na de wedstrijd goed te ontvangen, verwennen en verzorgen;

· géén gele of rode kaarten te krijgen;

· originele foto’s/filmpjes te maken van jullie gastvrijheid en sportiviteit naar je tegenstander.

Post en deel deze foto’s/filmpjes op www.facebook.com/sportiefsteteam en de jury, bestaande uit Billy, Eva en de KNHB, kiest de leukste en sportiefste actie! De winnaar wordt vrijdag 18 oktober bekend gemaakt.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws