headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Zaalhockey

Inschrijving zaalhockey vanaf dit weekend

Nieuws afbeelding 5-9-2013
De organisatie van het zaalhockeyseizoen is alweer in volle gang. Het zaalhockeyseizoen loopt van zaterdag 7 december 2013 tot en met zondag 16 februari 2014. Tijdens het zaalhockeyseizoen speel je vijf ├á zes weekenden (op zaterdag of zondag) en op een wedstrijddag twee wedstrijden. Ook is het is mogelijk dat er in het eerste en het laatste weekend van de kerstvakantie wordt gespeeld.

Voor een beperkt aantal teams in de A-, B-, C- en D-categorie is er nog ruimte om mee te doen aan de zaalhockeycompetitie. De coaches van deze teams ontvangen hiervoor dit weekend het inschrijvingsformulier per mail. Coaches, zorg er dus voor dat je in Lisa als coach bij het team vermeld staat! 

Je kunt je tot en met 22 september a.s. per mail inschrijven. Of je team mee kan doen is afhankelijk van het totaal aantal aanmeldingen. Ook streven wij naar een goede verdeling van het aantal beschikbare plaatsen over de verschillende categorie├źn.  

Met vriendelijke groet,
De zaalhockeycommissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws