headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto

Categorie D

Meisjes D5 kampioen!!

Nieuws afbeelding 6-6-2013
Na een sportieve strijd viel op 1 juni de ontknoping in poule D van de eerste klasse. Nadat met de toppers uit de poule, Hoorn MD2 en Amsterdam MD3, al eerder was afgerekend, stond MD5 met 7 uit 9 gewonnen wedstrijden nipt bovenaan.

Alles hing af van deze laatste thuiswedstrijd tegen onze eigen Alliance MD3. Die gaven het kampioenschap niet cadeau en het werd een echte strijd, waarbij pas in de laatste minuten van de eerste helft voor het eerst gescoord werd.

De 1-0 voorsprong werkte bevrijdend, waardoor MD5 in de tweede helft de wedstrijd wat meer naar zich toe wist te trekken. Al gauw volgde een tweede doelpunt, maar toen MD3 de stand op 2-1 bracht nam de kans op een gelijkspel, en daarmee de spanning, weer toe. Pas toen, met nog tien minuten te spelen, MD5 de 3-1 scoorde kon het publiek weer enigszins opgelucht ademhalen. Uiteindelijk volgde pas bij het eindsignaal van deze spannende en gelijkwaardige wedstrijd de echte ontlading.

Madelief, Merel, Adrienne, Isa, Bo, Wibien, Nina, Nikki, Annelieke, Kaat, Xavie, Pleun, Isabel en Maartje: Super gedaan en van harte gefeliciteerd!