headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Workshop Coaches 14 januari

Nieuws afbeelding 5-1-2013 Je hebt nog enkele dagen de tijd om je op te geven voor de Workshop Coaches onder leiding van onze Technische Staf van MHC Alliance. Reageer snel want dit mag je niet missen. Vul de aanmeldingsmail(van december jl)  in of mail naar [email protected] om je belangstelling kenbaar te maken. Het belooft een leerzame avond te worden.


Op maandag 14 januari 2013 organiseert de Technische Staf van Alliance een 5-tal workshops in 2 sessies over de volgende onderwerpen:
-1 Wedstrijdanalyse
-2 Opbouw
-3 Press
-4 Individuele coaching (persoonlijkheidstypen)
-5 Strafcorner

De eerste ronde start om 19.30 tot 20.15
De tweede ronde start om 20.30 tot 21.15

De verschillende workshops worden geleid door Karol, Piotr, Ralph (Blokcoƶrdinatoren)  Jeroen (Organisatorische Manager en Ton (Technisch Manager).

De coaches hebben al een belangstellingsenquete in hun mail ontvangen en worden verzocht deze zo snel mogelijk in te sturen.

De workshops zullen praktische informatie verschaffen over de betreffende onderwerpen. Tevens bestaat er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en discussie. Na afloop ontvangen alle coaches via de mail een samenvatting.
Mocht er na de workshops nog behoefte bestaan aan extra informatie, dan kan je als coach een afspraak maken met een van deze workshopleiders.
 
Mede namens Piotr, Karol, Ralph en Jeroen, met vriendelijke groet,

Ton Wisse (Technisch Manager MHC Alliance)

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws