headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Bestuurstafel

Alliance stelt ook Bitjes verplicht voor de Jeugd

Nieuws afbeelding 13-9-2012 Het bestuur van MHC Alliance heeft bepaald dat alle Jeugdspelers verplicht zijn om een bitje (gebitsbeschermer) te dragen bij wedstrijden en trainingen. De scheenbeschermers waren al verplicht en daar komt dus nu ook het bitje bij. Onze voorzitter schrijft hier dan ook het volgende over aan de coaches, managers, begelieders en trainers :

quote
Beste coaches en begeleiders van de jeugd teams,
 
Hockey is een heel leuke sport, misschien ook wel omdat het niet volledig risicoloos is. Ballen springen soms gevaarlijk omhoog en ook goede hockeyers slaan wel eens een bal ongecontroleerd. De voortanden van spelers lopen dan natuurlijk ernstig gevaar. Zelf heb ik in mijn hockeycarriere al drie keer het geluk gehad een gebitsbeschermer te dragen.
 
Het bestuur heeft daarom besloten om vanaf dit seizoen alle jeugdleden te verplichten om een bitje (gebitsbeschermer) te dragen. Senioren mogen het zelf beslissen, maar bij de jeugd nemen wij die verantwoordelijkheid als vereniging op ons. Zonder bitje wordt er dus niet gespeeld of getraind.
 
Ik verzoek alle coaches, begeleiders en trainers nadrukkelijk hierop toe te zien. Leden/ouders met bezwaren kun je doorverwijzen naar het bestuur. Dank voor je medewerking en dat er maar weinig ongelukken mogen gebeuren!
 
Sportieve groet,
 
Erik Jan Verhulst, voorzitter


Bitjes zijn verkrijgbaar bij de Hockey Republic (standaard pasvorm) maar ook op maat te verkrijgen bij je eigen tandarts of orthodontist (betere pasvorm en voor beugeldragers) of via www.sptl.nl (specialisten in gebitsbescherming)

Reacties


Hans Roerink

25-9-2012 @ 11:00:52 |Test

Reageer op het nieuws