headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Selectietrainingen seizoen 2012-2013

Nieuws afbeelding 13-4-2012

Vanaf maandag 23 april 2012 gaat de 2e week van de selectietrainingen voor het nieuwe seizoen van start. Zie de bijlage voor een overzicht van de trainingen voor de jongens D1, meisjes D1, meisjes C1 en meisjes B2 voor volgend seizoen.

De spelersgroepen voor deze week zijn op de site te vinden na de inlog. Klik op de Alliance Hockey Academy button (linksboven witte vierkant) en kijk daarna onder actueel.

Deze selectietrainingsschema's zijn voor de teams van volgend seizoen. Kijk eerst goed bij welk team je bent ingedeeld om selectietraining te doen, kijk vervolgens in het trainingsschema waar, wanneer en hoe laat jouw selectietrainingen zijn. Kijk dus niet bij je huidige team, maar bij het team waar je voor in aanmerking komt volgend seizoen.

Het is de bedoeling dat je op alle trainingen verschijnt. Zorg dat je minimaal een kwartier van tevoren aanwezig bent om een hesje met rugnummer op te halen.

Alle data, tijden en velden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden. Dus hou de site goed in gaten!

Voor verdere informatie aangaande het selectie- en samenstellingsbeleid van Alliance, verwijzen we jullie naar het beleidsstuk Teamindelingen na de inlog onder Alliance Hockey Academy.

Heb je dan nog vragen dan verwijzen we jullie graag naar de desbetreffende blok coƶrdinator.

Hulp gezocht

Voor het uitdelen en innemen van de hesjes aan de spelers voor de selectietrainingen zijn wij nog op zoek naar ouders die daarbij kunnen helpen. We plannen het zo in dat je wordt ingedeeld op de tijd dat jouw zoon of dochter traint, dus het hoeft niet perse extra tijd te kosten. Geef je op op [email protected] als je kunt helpen. Bij voorbaat dank.

Bijlage