headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

Dé place-2-be op het hockeyveld

Nieuws afbeelding 1-2-2012

Het goal is de mooiste plek op het veld, maar niet iedereen weet dat nog, geen team kan zonder goede keeper. MHC Alliance vindt dan ook dat een speciale groep spelers speciale aandacht verdient. Want…. wie zijn die heldinnen en helden die met één fantastische redding er voor kunnen zorgen dat je een wedstrijd wint?

 

Natuurlijk: DE KEEPERS


Bij Alliance organiseren we activiteiten speciaal en alleen voor de keepers. Bijvoorbeeld de keeperstrainingen, opleidingen voor keeperstrainers, keeperclinics voor de junioren én speciale trainingen.

 

Training
Op de dinsdagen worden er keeperstrainingen verzorgd voor de vaste keepers. Op vrijdagmiddag zijn de zogeheten weekkeepers [groepen] aan de beurt. De keepers worden nauwgezet gevolgd in hun keepercarrière om zo een goed mogelijk persoonlijk trainingsplan op te zetten. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers die vaak zelf keeper zijn of zijn geweest. Deze trainers worden op hun beurt weer gecoacht en begeleid door professionele begeleiders.


Contact
Lijkt het je leuk om keeper te worden of heb je vragen, stuur dan een mailtje naar:
[email protected]

 

Keepertrainers Alliance

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws